Utsmykning

Rimfeldt Eiendom har i sine utviklingsprosjekter fokus på estetikk og trivsel. Vi mener at private utbyggere også har et ansvar for omgivelsene. Vi ønsker å sørge for at mennesker trives og har det visuelt vakkert rundt seg, og er derfor stolte av å kunne dele de kunstverkene som har blitt reist i tilknytning til våre prosjekter.

Spire

«Spire» er et kunstverk laget av den anerkjente kunstneren Thor Sandborg. Kunstverket er laget i syrefast stål, et material som kjennetegner mange av verkene til kunstneren. «Spire» ble utført i full størrelse i Oslo vinteren og våren 2006. Kunstverket ble reist i Kongsvinger våren 2006, og står i rundkjøringen ved handelsparken på Langeland.

Acanthus

Du vil garantert legge merke til «Acanthus» når du passerer gjennom rundkjøringen til varehusene Plantasjen og Maxbo på Hvam. Skulpturen rager 12 meter i høyden, veier 3,8 tonn og gnistrer i skinnet av solen. «Acanthus» er også et verk av kunstneren Thor Sandborg, laget i syrefast stål. Kunstverket ble reist i rundkjøringen på Hellerudsletta våren 2011.